top of page

Üdvözlöm,

 

 

Bárány Nikoletta okleveles pszichológus vagyok, egyéni tanácsadást vállalok. Tapasztalataim szerint az emberek nem szívesen vállalják fel a nehézségeiket és gyengeségként élik meg, ha életvezetési kérdésekben szakemberhez fordulnak, ezért egy pszichológust felkeresni nem könnyű feladat...

Az első lépést valóban nem könnyű megtenni, azonban egy próbát megér. Személyesen és online is elérhető vagyok előre egyeztett időpontban.

 

 

 

 

 

 Telefon:

+36-20-455-2044

 

E-mail: 

pszi.nikoletta@gmail.com

 

 

 

 

 

“Annak aki se áldozat, se agresszor nem akar lenni, gondosan ápolnia kell az önértékelését... mindig azon kell lennie, hogy a saját lábára álljon, a saját életét élje."        

                                              Verena Kast

 

"Senki sem számíthat arra, hogy mámoros boldogságban fog telni az egész élete... A mentális és emocionális fájdalmaktól azonban megszabadulhatunk - ha hiszünk abban, hogy ez lehetséges és teszünk is azért, amiben hiszünk."

 

                   Albert Ellis és Robert A. Harper

 

„Ha képes vagyok létrehozni egy bizonyos típusú kapcsolatot, a másik személy fel fogja fedezni magában azt a képességet, amellyel ezt a kapcsolatot növekedésre használhatja: személyisége fejlődni fog.”

 

                                                Carl Rogers

bottom of page